INTERNET PRODAVNICA NEW MED

USLOVI KORIŠĆENJA

 

Uslovima korišćenja definisana su pravila koja korisnicima ove usluge (dalje u tekstu: „Korisnik“ ili “Kupac” omogućavaju kupovinu proizvoda iz naše ponude.

Zadržavamo pravo promene uslova korišćenja shodno novim elementima prodaje i/ili zakonskoj regulativi, zbog čega bi Korisnik pre svake kupovine trebao da bude upoznat sa Uslovima korišćenja. Opšti uslovi korišćenja su sastavljeni u skladu sa važećim propisima Republike Srbije, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, na osnovu preporuke i međunarodnih kodova za e-poslovanje. Internet prodavnicom New Med upravlja New Med d.o.o.

Za registraciju u internet trgovini posetilac koristi svoju e-mail adresu kako bi kreirao korisničko ime i lozinku. Korisničko ime i lozinka nedvosmisleno su povezani s unetim podacima.

Posetilac registracijom garantuje da je punoletna i poslovno sposobna osoba. Registracijom posetilac postaje korisnik i dobija pravo kupovine. Kupovinom korisnik postaje kupac.

Ovi opšti uslovi korišćenja definišu prava i obaveze posetilaca, korisnika i kupca te poslovni odnos između prodavca i kupca proizvoda iz ponude internet trgovine. Uslovima korišćenja definisana su pravila koja pri kupovini obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

NAČIN ISPORUKE

Internet prodavnica New Med ima Ugovor sa City Expressom na teritoriji Republike Srbije. Za sve porudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 72h (3 radna dana). Ako je porudžbina izvršena radnog dana posle 12h, računa se kao da je ista izvršena narednog dana do 12h. Ovo je iz razloga što se presek vrši svakog dana u 12h. Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (subota i nedelja) dostava se vrši kao i za porudžbine primljene u ponedeljak. Isporuka robe ne vrši se subotom i nedeljom. Za sve porudžbine u vrednosti preko 3.000,00 dinara, troškove dostave snosi New Med internet prodavnica!

Troškove dostave za porudžbine čija je vrednost do 3.000,00 dinara snosi kupac. iznose 300 RSD
Nema dodatnih troskova!
U slučaju veće naplate dostave niste u obavezi da prihvatite porudžbinu i molimo vas da nas odmah obavestite mejlom

NAČIN PLAĆANJA

New Med internet prodavnica omogućava plaćanje pouzećem, uplatnicom ili platnim karticama.

1. Proizvodi koji se plaćaju pouzećem, podrazumeva plaćanje porudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke kuriru na licu mesta. Plaćanje se vrši u gotovini, kuriru City expressa .

2. Vašu porudžbinu nakon potvrđivanja, možete da platite uplatnicom u banci ili pošti direktno na račun New Med-a 265-6180310000065- 62 u Raiffeisen banci. Na uplatnici navesti u pozivu na broju, broj koji se generiše pri naručivanju.

KORIŠĆENJE

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Korisnicima sajta strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera, spidera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja ili usporenja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila.

PRISTANAK

Registracijom na on-line trgovinu korisnik daje saglasnost da trgovac prikuplja informacije na način i za namene opisane u uslovima korišćenja.

PRIVATNOST

Internet prodavnica New Med se obavezuje da čuva privatnost svojih korisnika. Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci i podaci potrebni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Podaci iz procesa registracije, kao i ostali podaci o korisniku neće biti prosleđeni ili predati drugim licima. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljenje posla.

OPŠTI USLOVI

Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši potvrdu putem telefona ili e-maila. Nakon potvrde narudžbe od strane Kupca, narudžba je neopoziva. Prodavac se obavezuje da naručene artikle isporuči neoštećene i u predviđenom roku.

U slučaju bilo kakve promene Prodavac je dužan da obavesti Kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.

GARANCIJA

Prodavac garantuje za kvalitet svojih artikala. Svi artikli su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili pogrešno isporučenog proizvoda obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, pri čemu ćemo snositi sve troškove. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

PREPORUKA

Pre kupovine preparata možete da konsultujte lekara i/ili farmaceuta , ukoliko niste sigurni:
 da li vam je on uopšte potreban,
 kako deluje,
 kakav je način primene (oralno ili spolja),
 kako se dozira,
 koliko se vremena uzima,
 sme li se koristiti sa preparatima koje već koristite,
 da li se sme davati deci ili trudnicama, ukoliko ste ga njima namenili.

Nakon kupovine bilo kog proizvoda sa ovog sajta, preporučujemo da uvek dobro pročitate uputstvo proizvođača i da se prilikom primene ili upotrebe rukovodite istim.

TAČNOST

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Informacije na ovom sajtu mogu biti nepotpune ili zastarele. Mi preuzimamo podatke od proizvođača ili uvoznika, te ih kopiramo i memorišemo i ne prihvatamo odgovornost za tačnost podataka na ovom sajtu. Informacije na ovom sajtu nisu i ne mogu biti zamena za mišljenje lekara ili farmaceuta.

ODGOVORNOST

Prodavac se trudi kako bi se osigurala ažurnost i tačnost informacija objavljenih na svojim stranicama. Uprkos tome, svojstva proizvoda, vreme isporuke ili cene, mogu se promeniti tako brzo da dobavljač ne uspe ispraviti podatke na Internetu blagovremeno. U tom slučaju će kupac biti obavešten o promenama i biće mu omogućeno da odustane od kupovine. Prodavac od trenutka prenosa pošiljke s naručenim proizvodima dostavljaču dalje ne odgovara za oštećenja, uništenje, gubitak, manjak sadržaja u pošiljci i otvaranje pošiljke. U navedenim primerima korisnik (kupac) se mora obratiti dostavljaču i započeti postupak reklamacije. Prodavac će zajedno sa dostavljačem učiniti sve da se reklamacija reši u najkraćem roku. Ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za primljene porudžbine ili isporučenu robu osobama mlađim od 18 godina.

SAVETI

Internet prodavnica New Med , kao i saradnici koji pružaju usluge preko web sajta ne prihvataju odgovornost za bilo kakve medicinske, pravne ili finansijske događaje i rezultate u vezi sa uslugama koje se pružaju kroz servis pitajte farmaceuta.

Ovaj Web sajt nije namenjen da se koristi za:

1. Lečenje hitnog medicinskog stanja ili bolesti
2. Savetovanje ili rešavanje pravnih, medicinskih ili finansijskih pitanja izvan okvira onoga što je dogovoreno u Uslovima korišćenja.

Za bilo kakav hitan medicinski slučaj, trebalo bi da odmah kontaktirate broj za hitne slučajeve u Vašoj zemlji. Informacije ili savete na web sajtu trebalo bi da koristite kao vodič, a ne kao konačan savet, lečenje ili da ih usvojite bez bilo kakve konsultacije sa Vašim ličnim lekarom, farmaceutom. Ništa što se koristi na ovom web sajtu ne može da zameni odnos lekar pacijent. Ovaj web sajt nije namenjen za dijagnostikovanje i lečenje bolesti, već je samo informativnog karaktera. Sve savete ili informacije dobijene direktno ili indirektno preko web sajta prihvatate na sopstveni rizik.

Ovaj Web sajt niti bilo ko od njegovih vlasnika, menadžera, direktora, zaposlenih, agenata, partnera, oglašivača ili saradnika ne preuzima bilo koju pravnu odgovornost za bilo kakvu netačnu ili obmanjujuću informaciju koja je bilo profesionalna ili sadržana u okviru sajta. Informacije na ovom web sajtu (uključujući ali ne ograničavajući se na farmaceuta i/ili lekara) spadaju u opšte informativne svrhe i ne bi trebalo da budu zamena za profesionalni medicinski savet, evaluaciju i negu od strane vašeg lekara, farmaceuta ili drugih kvalifikovanih zdravstvenih radnika.

Ništa na ovom web sajtu ne treba da se koristi za lečenje ili dijagnostiku medicinskog ili zdravstvenog stanja ili zameni bilo kakav odnos sa svojim lekarom, farmaceutom ili nekim drugim kvalifikovanim zdravstvenih radnikom.

ZDRAVSTVENE INFORMACIJE

Zdravstvene informacije postavljene na ovaj web sajt i interaktivni odgovori (ako ih ima) nisu namenjeni i ne podrazumevaju se kao profesionalni medicinski savet. Podstičemo Vas da konsultujete i druge izvore i potvrdite informacije sadržane u okviru ovog web portala. Posavetujte se sa vašim lekarom u vezi primene bilo kog mišljenja ili preporuke u pogledu simptoma, ili zdravstvenog stanja. Za zdravstvene probleme, uključujući i odluke o lekovima i drugim tretmanima, uvek biste trebalo da konsultujete svog lekara ili druge, kvalifikovane lekare. Ako imate ili sumnjate da imate medicinski problem, ili stanje, odmah kontaktirajte lekara, farmaceuta ili druge kvalifikovane zdravstvene radnike. Ne bi trebalo da zanemarite medicinski savet ili da odložite traženje pomoći od strane Vašeg lekara zbog nekih informacija koje ste pročitali na ovom web sajtu (uključujući ali ne ograničavajući se samo na farmaceuta). Nikakve lekove, dodatke u ishrani ili bilo koji tretman ne smete započeti jer ste to pročitali na našem web sajtu dok se ne posavetujete sa vašim lekarom, farmaceutom ili drugim kvalifikovanim zdravstvenim radnikom. Sadržaj sajta nije namenjen da bude zamena za profesionalni odnos lekar, farmaceut-pacijent,
dijagnozu ili lečenje. Uvek tražite savet od advokata, lekara ili stručne finansijske institucije za bilo kakva pitanja koja možete imati u vezi pravnog, medicinskog ili finansijskog stanja. Nikada ne zanemarujte profesionalni pravni, medicinski ili finansijski savet zbog informacija koje ste dobili od naših profesionalnih saradnika putem sajta.

SAGLASNOST

Kupac je obavezan da pre kupovine putem ovog web sajta pročita ove Uslove kupovine. Prodavac se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim Uslovima kupovine na ovoj strani.

PRITUŽBE

Prodavac ima uspostavljen sistem rešavanja pritužbi i osobu zaduženu za kontakt s korisnicima putem elektronske pošte ili telefona. Korisnik (kupac) se može obratiti putem e-maila čiji prijem prodavac potvrđuje, u roku od pet radnih dana i obaveštava kupca koliko dugo će trajati procedura za rešenje pritužbe.  Prodavac je u slučaju promene opštih uslova koji uređuju poslovanje internet trgovine, sigurnost podataka i druga područja koja su u vezi s poslovanjem internet trgovine Prodavca, dužan obavestiti korisnike i posetioce web sajta.