bg-onama2

O NAMA

New Med osnovan 05.05.2008. godine u Beogradu je  nezavisna, privatna, porodična  kompanija.

Osnovna delatnost kompanije New Med je  proizvodnja, uvoz i distribucija lekova, medicinskih sredstava i suplemenata.

Neprekidnom sopstvenom edukacijom i praćenjem svetskih i evropskih trendova u medicini i farmaceutskoj industriji  stvaramo poziciju poželjnog poslovnog partnera.

New Med , poštuje  znanje i kvalitet kao imperativ.

Šta sve obuhvata New Med  portfolio?

Portfolio proizvoda zastupljenih u kompaniji New Med je „živ“, odnosno neprekidno se širi, nadopunjuje, stare formulacije se zamenjuju novima, želimo da ispratimo trendove u terapiji i da pacijentima bude dostupno u lečenju i prevenciji sve ono što je dostupno prosečnom pacijentu u npr. Francuskoj ili Nemačkoj , po najnovijim kliničkim preporukama i farmaceutskim formulacijama. 

Svaki proizvod naših partnera koji je prisutan na tržištu je unikatan i specifičan po svom sastavu i dozama.

Takođe, želimo da naglasimo da nije  dovoljno samo proizvode učiniti dostupnima, potrebno je aktivan biti i u prevenciji  što New Med čini svakodnevno kroz svoj „Blog o zdravlju“, online webinare, edukativne radionice. Prevencija hroničnih nezaraznih bolesti je veoma važna i dugotrajna. Trudimo se da pronađemo kombinacije aktivnih supstanci u formulaciji koja se primenjuje jednom dnevno, da bi dugotrajna preventivna primena bila efektivnija i prihvatljivija pacijentima.

U tom smislu New Med je u proteklih  godina  proizveo i sopstveni PL (Private Label ), proizvode Gyinos, Navosolv , CinkaroS,

New Med svojim partnerima  obezbeđuje  kompletnu podršku. To  podrazumeva usluge zastupanja, uvoza i  distribucije lekova, medicinskih sredstava i dodataka ishrani veleprodajama i krajnjim korisnicima u Srbiji. Takođe, nudimo usluge reexport/izvoz u države u regionu koje  uključuju usluge poput registracije i farmakovigilanse, kao i usluge promocije i marketinga.

New Med je prisutan  na farmaceutskim tržištima Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije.

New Med ulaže veliku energiju, znanje i novac u aktivnosti koje promovišu zdrave stilove života za celu porodicu.

 

 

Dr spec. Sava Mitić

Specijalista urologije

bg-misija

MISIJA

Čuvajmo zajedno  zdravlje cele porodice uz  kontinuiranu prevenciju i edukaciju.


Naš osnovni cilj je obezbediti prisustvo novih , kvalitetnih, proverenih i

dostupnih lekova i farmaceutskih proizvoda koji će pacijentima obezbediti zdrav i kvalitetan život.

Održavanjem visokih standarda poslovanja omogućavamo stvaranje dugoročnih vrednosti za sve saradnike i ostale zainteresovane strane uključujući zaposlene,kupce,dobavljače, a pre svih pacijente.

 

 

KLJUČNE VREDNOSTI

 

Poverenje – potrošači prepoznaju kvalitet naših proizvoda u očuvanju zdravlja, a poslovni saradnici prepozaju New Med kao poželjnog poslodavca i pouzdanog poslovnog partnera

 

Medicina zasnovana na dokazima- komuniciramo sa svojim poslovnim partnerima, lekarima i farmaceutima na osnovu naučno utemeljenih istina o ispravnom i pravilnom lečenju i korišćenju naših proizvoda.Komuniciramo sa pacijentima kako bi što bolje savladali veštinu samolečenja.

 

Kreativnost i inovativnost “Kreativnost zahteva hrabrost da se odvojimo od sigurnog.”, E. From

New Med potiče i vrednuje individualna i grupna inovativna rešenja poslovnih izazova.